Praktijk informatie

Psychologenpraktijk Schwanen is een praktijk voor kortdurende psychologische behandeling en coaching gelegen in het Sphinxkwartier in Maastricht. Hieronder vind je onder andere informatie over het behandelaanbod en de wachttijden.

Praktijkinformatie.jpg

Behandelaanbod

De praktijk biedt kortdurende zorg die valt binnen de generalistische basis GGZ. Ik maak gebruik van verschillende evidence based methodes, zoals cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapie (ACT), EMDR of op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie (MBCT). Dit eventueel in combinatie met eHealth. Ook kun je bij mij terecht voor coaching. 

Wachttijden/aannamestop

Op dit moment is de praktijk in verband met zwangerschapsverlof gesloten tot en met juni 2022. Aanmelden is weer mogelijk vanaf 20 juni 2022. Dit kan middels het contactformulier of door een voicemailbericht achter te laten. Ik neem dan na 1 juli zo snel mogelijk contact met je op. 

 

De afspraak annuleren of verzetten

Ben je verhinderd voor een afspraak, laat mij dit uiterlijk 24 uur op voorhand weten. Dit mag zowel telefonisch als via de mail. Wanneer de afspraak te laat wordt afgezegd of indien je niet komt, wordt €50,- in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de verzekeraar.

 

Aanwezigheid

Ik ben op de volgende dagen werkzaam in de praktijk: dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09u00 en 16u30.

Spoed
Indien het tijdens de behandeling ineens onverwachts slechter met je gaat en je iemand dringend wilt spreken, kun je mij bereiken op de dagen dat ik werkzaam ben. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn en de situatie is acuut, neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts. De huisarts is ook de eerste contactpersoon op de dagen dat ik niet werk (binnen kantooruren). Buiten kantooruren kun je terecht bij de huisartsenpost. Het telefoonnummer van de huisartsenpost van Maastricht en Heuvelland is 043 387 77 77.

Rolstoeltoegankelijkheid
De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. Deze is toegankelijk met de lift.

Voor verwijzers
Voor meer specifieke informatie over de meest voorkomende klachten waarbij ik kan helpen en de verwijsprocedure klik hier.